Answers part two

hur mycket pengar i månaden får du att handla kläder för? skitbra blogg btw 🙂 keep up the good work!
Jag får mitt studiebidrag som ligger på 1000 och när jag har jobbat även lön.  
hej! först vill jag bara siga att din blogg äger<3
om du orkar räkna alla dina kläder hur många har du då?
Nu måste jag ju bara för det….. jag fick det till 156 ”överdelar” som befinner sig i garderoben just nu! Haha. Och då ligger en del i rummet, tvätten osv. Ganska illa, huh?
hur gammal var du när du fick mens ? :p
Gick i sexan, hur gammal man nu var då..
Tror du att du kommer ha bloggen länge? Tror du att du kommer bli en av Sveriges största bloggar en dag (även om du är en favorit för mig redan ;))? 🙂
Åh, tack! Jag vet inte. Det är ju lite småknackligt just nu men jag gör mitt bästa och har faktuiskt börjat tycka att det är riktigt roligt igen. Att jag skulle bli en av sveriges sörsta bloggar känns ganska osannolikt men man ska aldrig säga aldrig!
vad tycker du om ;PpPpPpPPppp-grupperna? vilken är din ”favorit”?
Från början förstod jag dem inte riktigt men nu kan jag skratta länge och väl. Favoriten är väl ”50 cent ”I’ll take you to the candyshop” Så har man godisförbud!” Hahahhahha.
vad är dina tre favorit smink produkter? 😀
MAC foundation, Cliniques löspuder och mitt rouge från Lumene.

du beträttade för ett tag sedan att du inte har mens pågrund av dina p.piller. vad heter dom? försvann mensen direkt eller det tog ett tag? 🙂
P-pillerna heter Neovletta och ja de försvann direkt då man ska börja äta dem dagen efter att mensen tar slut så då kom den inte tillbaka igen. Dock så borde man ha det ändå ca var 4e månad för att se att allt är lungt och så. Men tre gånger om året är ju inte allt för jobbigt, haha.
du sa att du inte kunde göra vad du ville i ett förhållande. Varför skaffar du då en ”kille” eller vad du nu kallar det bara några veckor efter när du säger att du fortfarande älskar fredric?
varför har du och fredric ingen kontakt längre? har han också en ny tjej?
Jag sa att jag inte ville ha ett förhållande, jag har inget förhållande? Förstår inte riktigt vart problemet ligger. Jag och Fredric har ingen kontakt då det inte funkade och vi båda mådde dåligt av det och därför har jag alltså ingen aning om han har en ny tjej eller inte. Har ingen aning om vsd som har hänt i hans liv den senaste månaden.
vem är det du hånglar med på bilden på skvallerbloggen?
Fredrik 
Vet du vem som driver skvallerbloggen?
Eftersom de har massa bilder på dig som inte du lagt ut själv eller någon av dina kompisar så måste du väl förstå att det är någon du står nära som gör narr av dig…… ?!?!?!?!? om inte det så är det ju dom som skickar in bilerna till skvallerbloggen iaf. sad sad.
Men hahaha. ALLA bilder som lagts ut på skvallerblogger har antingen varit ute på min blogg, fridas blogg eller facebook. Så face it, så ”sad” är det inte alls. Och nej, jag vet inte vem som driver skvallerbloggen och inte orkar jag bry mig heller.
är du släkt med blondinbella?
För din mamma ser exakt ut som hennes mamma och din pappa ser exakt ut som hennes pappa.
Lägg ut ett inlägg där du jämför dem. man kommer inte se nån skillnad.
Nej vi är inte släkt, haha. Men jag kan hålla med om att hennes föräldrar är lika mina!

har du nån gång tänkt på att du är lik molly sandén bara att hon är lite tjockare?
Nej jag tycker verkligen inte att vi är lika alls faktiskt.. Tycker inte heller att hon är tjock!
är din lillkusin kändis?
Hahah nejjjj
tycker du det gör ont att noppa ögonbrynen? för det för jag!
Ja, jag börjar alltid gråta! Hahahah.
ditt hår är superfint så jag undrar om du har några tips på bra produkter eller knep? 🙂
Det jag gör med det är tvättar… hahaha. Och fönar! Annars är det inga roliga små knep tyvärr.
hur var du som liten? 🙂
Framåt, envis och pysslig.
redigerar du och fixar din header alldeles själv?:)♥
Japp det gör jag!
Varför är du så söt?
Åhh, tack! Jag vet inte riktigt 😉
hur ser du dig själv som i skolan? Nörden, den populära eller den normala? 🙂
Oj, det är ingen riktig sån uppdelning i vår klass. Men hur som helst så är jag coolast 😉
varför flyttade du till sthlm???
Pappa fick jobb här och det var en bra tidpunkt!
får du mkt pengar från din blogg? för du handlar alltid så mkt fina nya kläder hur har du rååååd :O
Nästan inga alls! Den kostar mer än vad jag tjänar på den 😉 Mina pengar är framförallt studiebidraget och så lön. om du är ensam en kväll , får göra vad du vill , äta vad du vill , vad bestämmer du då ? ;))))
Antagligen som min kväll ikväll kommer se ut! Ben&Jerrys och en massa mysiga filmer och OTH i min säng!
Vem är din bästa kill kompis :)?
Dan!

Du skrev tidigare att du och Fredric skulle fortsätta vara vänner för han var en av de viktigaste personerna i ditt liv, hur kommer det nu sig att ni inte ens har kontakt? 🙂
Det funkade helt enkelt inte.
hur långt har du och fredrik gått? 😉
Hur långt räcker din nyfikenhet? 😉
verkligen älskar din blogg! den är så himla bra den innehåller allt möjligt antingen läser jag den först eller sist för antingen det bästa först eller det bästa till sist den som väntar på nått bra väntar aldrig för länge eller hur?
aja ville bara säga att du gör verkligen ens dag!
men ja nu till frågestunden då vill ha lite tips på hur man kan göra sitt hår lite roligare jag har brunt långt hår olika längder snelugg men hatar min lugg för den är så kort så har ett hårspänne det är så himla tråkigt!
har du några tips på långt brunt hår olika längder rätt vågigt och kort lugg skulle jag vara jätte tacksam
Åh, tack så jättemycket! 🙂 Låt håret se lite slarvigt ut. 1 av 2 dagar då jag går till skolan har jag inte ens rört det från att jag vaknade. Låt det ligga i vilken bena det vill och fluffa upp det lite! Annars så skulle jag satsa på att ta ner luggen och försöka få den att växa ut om du inte tycker om den. Vet av erfarenhet att snedluggar kan vara riktigt svåra!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • i ''answers part three'' skrev du om vitamin-B och att det kunde hjälpa håret att växa. Men jag sökte på google och det fanns flera vitamin-B, exakt vilken använde du? Läste lite om alla men hittade ingen som stämde in på det du beskrivit om vitamin-B, vilket jag förstår. Men kan du hjälpa/förklara vilken du använde? Jag är verkligen i behov om det hjälper håret att växa! Älskar din blogg!

    2010-04-25 21:05:09
    Svara
  • sa inte att molly sandén var tjock, utan bara att hon var tjockare än vad du är.

    2010-04-25 09:34:14
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!