Allt för min syster

Jag har helt glömt bort att skriva om ”Allt för min syster” som jag såg för någon vecka sedan. Jag trodde att den skulle vara lite komediaktig men redan 10 minuter in på filmen ångrade jag mig nästan att jag satte på den. Så himla hemsk. Men man fastnar och filmen var sjukt fin och helt ärligt så ger den en nästan ett helt nytt perspektiv på saker och ting. Man ska vara tacksam för vad man har. Dock tycker jag att man hade kunnat göra vissa saker annorlunda och det är inte en sån film som jag kommer se igen. Men fortfarande sjukt fin och bra!

Allt för min syster – 1 2 3 4 5


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Jag tycker precis som dig om den filmen! Den var absolut inte en av de bästa filmerna jag sett, men ändå berörde den så mycket. Den var så hemsk och sorglig, men ändå var det så mycket fint i den!

  Hanna Engstrand 2010-04-25 21:07:47 http://hannaengstraand.blogg.se/
  Svara
 • jag tipsade dig om den 😀 den är uuuunderbar!

  2010-04-21 15:46:56
  Svara
 • Filmen är en katastrof om man jämför med boken. I boken så dör inte systern utan pappan jobbar och får ett larm och komer fram till en bilolycka där dom drar ut två personer varav han känner igen den ena och inser att det är anna. Dom får inte liv i henne och en person säger "det finns en flicka på sjukhuset som behöver hennes organ, det vet du" och eftersom anna aldrig ville låta bli att donera utan att det var systern som ville så beslutade dom att donera annas organ och systern överlevde. Olyckan skedde p.g.a att advokaten fick ett epeleptiskt anfall och då krockade dom. Sjukt mycket bättre slut och man bälar jäklar haha. Jag var nog den enda som läst boken när jag såg filmen på bio och jag sat med hakan vid knäna och utbrast "MEN FEL PERSON DOG JU!" och alla andra var helt förstörda och älskade filmen. Haha

  elin 2010-04-20 23:14:45 http://elinkortochgott.blogg.se/
  Svara
 • riktigt bra är den. Denna borde alla se, så dom kan vara nöjda med det dom har… 🙂

  Rebecca 2010-04-20 22:22:12 http://rebeccalundell.blogg.se/
  Svara
 • Heeej!
  Främling som skriver, HAHA. Men hittade din blogg via minoutfit.se .. du har ju sjukt snygg stil! 🙂
  Men ville bara säga att jag också sett den här filmen och jag trodde också den skulle vara rolig för att det är Cameron Diaz som spelar i den ändå, men den visade sig vara världens tårdrypare…!!
  Besitos! Ida

  2010-04-20 22:12:12
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!