Frogie

Hemma för ett tag sedan! Fick sluta lite tidigare. Det var en otroligt onödig dag måste jag säga. Började med 2 timmars hål! Haha. Hade jag vetat det hade jag sovit liiite längre kan jag lova. Aja, då åkte jag iallafall in till stan en snabbis med Frida, Emma och Elina och en överdel blev köpt. Visar sen! Sedan hade vi en kort mattelektion och sedan grupparbete där vi kunde gå en timme tidigare. Lagom nödvändigt men skönt. Nu ikväll ska jag skriva mitt engelskatal, ta det lungt och förbereda mig psykiskt inför mitt tandläkarbesök imorgonbitti. Har aldrig haft problem med tandläkare förut men sedan jag var där senast så är jag faktiskt lite skraj! Haha. Mamma får följa med.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej har inte bloggat så mycket dom senaste dagarna men nu är jag tillbaks och ska updatera bra hela helgen!:) Nu är frågan är det något speciellt ni vill läsa om?

  Jag hade tänkt att ha en liten mini tävling. Kanske lägga upp lite självförtroende tips osv.. Kom gärna med dina tankar och tips.

  Har du några självförtroende tips som du vill gästblogga om i min blogg säg till!:) eller vill du gästblogga om något annat speciellt ämne hör av dig!:)

  sagha 2010-04-22 19:48:03 http://ibelieveinyou.myshowroom.se
  Svara
 • vart kommer det dära vita linnet ifrån? 😀
  bra blogg!

  läsare! 2010-04-22 16:27:44
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!