Dagens fråga

Varannan kommentar jag får är om Fredrik så jag tänkte skriva lite om det.
Har fått alla möjliga frågor. Om vi är på g, om vi är tillsammans, hur vi träffades, när vi lärde känna varann osvosv. Kan säga att första gången jag träffade honom var på min 17årfest och då fick jag en mindre bra uppfattning av honom! Haha. Sedan träffades vi igen för ungefär en månad sedan när vi skulle hem till honom för en ”filmkväll”. Jag följde då med Frida som alltså var kompis med honom. Ja, det var väl det. Sedan vet jag inte riktigt vad mer jag kan skriva för anledningen till att jag inte svarat på era kommentarer tidigare är att jag inte har något svar! Jag tycker om honom, och vad jag vet så tycker han om mig med! Haha. Men det är väldigt komplicerat hela situationen. Minst sagt. Vi är inte tillsammans, men vi är inte heller bara vänner. Nu lämnar jag det så och för mer information får ni väl… läsa skvallerbloggen eller nåt! De som driver den verkar ju ha koll på läget… Hahaha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Tycker att alla kan sluta me sina påhopp. Ni vet alldeles för lite om hela situationen för att slänga ur er massa skit om vad ni tycker om hennes uppträdande. Visst låter det som att hon agerar väldigt dumt, men om ni visste detaljerna så skulle ni nog förstå.

  2010-04-17 15:59:56
  Svara
 • kan säga att jag tcker jävligt synd om Fredric, om du gjorde slut med honom för att du inte vill ha ett förhållande, så skaffar du en ny efter några veckor? det visar ju hur mycket du tyckte om fredric.

  Melinda i Borås 2010-04-17 14:07:12
  Svara
 • Jag tror att du sjönk rejält i de flestas ögon efter det du har gjort. Att bara skita fullständigt i att du har sårat någon visar ju bara på hur känslokall du är. Okej att du inte hade några känslor kvar för Fredric men efter att han har varit en så stor del av ditt liv så pass länge så kan man tycka att du borde bry dig mer…Men men om du vill att folk ska ha den här bilden av dig så är det ditt val… äckligt är vad jag kallar det!

  2010-04-17 10:54:13
  Svara
 • Tycker det är väldigt svinigt gjort, känns väldigt falskt alltihop på något sätt. Om det är någon som ska växa upp är det kanske blogginnehavaren. Skiter fullständigt i vad du tycker om vad jag skriver, men jag gissar på att Du kanske inte skiter i vad folk som läser din blogg tycker.

  2010-04-16 21:34:20
  Svara
 • håller med! skönt gjort!! nu vet man ju hur mkt du egenltigen gillade fredric! fan vad lååågt! du bara hoppar och byter kille du på en gång! stolt?`

  2010-04-16 16:31:03
  Svara
 • fyyyfan fanny ahahahhaahha playeeeeeeeeeeeer

  2010-04-16 15:59:04
  Svara
 • lägg er inte i fannys liv? Ni vet ju inte om frediC har träffat någon ny, eller hur? väx upp

  2010-04-16 15:37:39
  Svara
 • Dålig stil mot fredric, om det var att du gjorde slut med honom för du inte klarade av ett förhållande..

  2010-04-16 14:50:46
  Svara
 • haha håller med den över.. fan vad dålig stil av dig. om ni skulle bli tillsammans hur länge skulle det nu hålla? Fyfan vad elak mot fredriC

  :S 2010-04-16 13:37:58
  Svara
 • fyfan mot fredriC, ni va tsm jättelänge, va utomlands & allt tillsammans, sen dumpar du honom & typ några veckor senare har du en ny.. hahah, seriös tjej det där

  2010-04-16 06:26:40
  Svara
 • Men den somn skriver den måste ju typ känna dig lr ngt, lr :O din blogg äger iaf! 😀

  2010-04-15 23:05:49
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!