Plugg, mat, bloggning, träning

Hej mina kära läsare!

Nu är jag hemma och lovar en normal bloggning idag. Som ni säkert förstår så blev det inte så mycket tid över igår. Jag hade iallafall en helt underbar dag med underbara människor och underbart väder. Fick sommarlovskänslor flera gånger! Vi bakade, pratade, såg en film, käkade, var ute, fotade osv.

Skoldagen idag gick supersnabbt. Två lektioner hade vi och även fast jag och Frida inte var så speciellt pigga så tog dom slut väldigt fort och nu är jag hemma. Snart ska jag ÄNTLIGEN iväg och träna. Har ju inte fått pga min hals och halsflussen på tre veckor nu men äntligen så är min hals helt frisk och kry och jag får vistas i gymmet igen. Efter det ska jag laga middag, blogga och skriva en engelskainlämning. Nu ska jag ladda in massvis av bilder på datorn, men vi hörs senare!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!