In daa datasal of Jensen Norra!

Helloj! Nu sitter jag i datasalen med Frida, Emma och Elina och vi jobbar med vårt grupparbete i geografi. Det går faktiskt framåt! Fick nyss tillbaka mitt Samhällsprov med ett MVG på också förresten. Jag blev så sjuuuukt chockad för det var första gången jag inte hade pluggat till ett prov och helt ärligt så vet jag inte vad f*n jag skrev om för jag hade ingen koll alls! Haha. Men det gick ju super iallafall vilket är skönt. Nu ska jag leta reda på vart det är bäst att odla äpplen i sverige… Systemisen är iallafall med här idag så det kommer lite bilder senare när jag kommer hem till Frida! Hon ska få fota en outfitbild också 🙂 PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!