Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Text

Tjosan. Kom hem för ett litet tag sedan men slutade för ett längre tag sedan! Efter skolan gick jag och Fridis och käkade lite och sen satt jag och väntade ett tag med henne då hon skulle iväg till idrotten som jag inte kan gå på pga min halsfluss. Sedan när jag väl kom iväg till Karlberg så var pendeln försenad osv men nu är jag iallafall hemma och tänkte sätta mig ner och redigera lite bilder, käka twix och börja läsa igenom era bloggar och motiveringar så att jag kan välja ut några finalister till tävlingen! Sounds good, huh? Kommer nog någon outfit eller sånt snart! Pusssss.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind