Bildag

Hej på er! Lite dåligt samvete för absolut nada-bloggning idag då statistiken var hög men jag kom just hem från Göteborg. Spenderat precis hela min dag i en bil förutom 3 timmar när vi var där. Från klockan halv 8 imorse tills nu. Kul dag liksom! Haha. Men det var iallafall mysigt när vi var där och vi hade riktigt kul på bilresan hem så det var inga problem alls. Nu lär jag dock lägga mig då jag börjar 8 imorgon men slutar även strax efter 12 och då lovar jag att det blir bättre bloggning! Tänkte lägga upp bilder från idag, tipsa om någon produkt, dagens fråga, sätta igång tävlingen osv. Kanske till och med kan åstakomma en outfit! Hoppas inte för mycket dock.. haha. Men vi hörs imorgon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!