Hos Fridiiiiiii

Hellooo. Nu sitter jag hemma hos Frida med henne och Fredrik. Vi var inte allt för länge på stan, vi hjälpte Fredrik att hitta en studentkostym och när det var hittad så började vi dra oss hemåt. Vi har druckit te, spelat kort, retats och bråkat. Det ni! Nu börjar Frida steka på köttfärsen här bakom mig för snart blir det nämligen tacos! Sedan ska vi typdligen kolla på fotboll. Funderar på att vara världens drygaste så att dom lägger ner matchen och gör något roligare med mig istället eller så kanske jag faktiskt ska ge det en chans, haha. Aja, nu ska jag tvinga Fredrik att hjälpa till med maten! Hörs senare.

Lika fula bådatvå. 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • fin blogg, kommentera och kolla gärna min 🙂

    hoda qabil 2010-04-11 08:14:51 http://hodaheterjag.blogg.se/
    Svara
  • När du nämner fredrik som du skrev i detta inlägget, menar du fredrik du var tsm med eller är det en annan ? 🙂

    2010-04-10 21:48:06
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!