John Tucker must die

Jag såg just klart på ”John Tucker must die”. Har tänkt se den i snart ett år men det har aldrig blivit av. Hur som helst så tycker jag att den var okej, men inte jättebra. Den var riktigt seg emellanåt och så hade den ett tråkigt slut men en riktigt typisk tjejfilm med ändå ett lite udda tema. Det var liksom ingenting klassiskt så att man visste redan i början vad som skulle hända, vilket var bra. Fast jag blev lite smått förvirras av alla serie-skådespelare som var med. Brooke från One Tree Hill, Dan från Gossip Girl och huvudpersonen har spelat Lily (gossip girl) som ung i ett avsnitt. Tycker att det kan bli lite förvirrande med sånt där, men men!

John Tucker must die – 1 2 3 4 5

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • haha ääääälskar den filmen, lätt en 5a enligt mej! 🙂

  Cajsa 2010-04-09 19:14:56 http://cajsaaaaas.blogg.se/
  Svara
 • jag lovar, a walk to remember, du måste se den ifal du inte gjort det!
  kram

  2010-04-09 18:52:10
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!