Halsfluss – Anledningen till dålig bloggning

Hejsan. Förlåt för hemsk uppdatering men jag har väldigt bra förklaringar. Sjukan har slagit till ordentligt nu med så svullen hals så att jag knappt kan svälja och över 39 i feber. Antagligen halsfluss. Min dag har alltså varit en typisk sjukdag från att pappa kom och hämtade mig i Bromma. Sova, vakna av att mamma kommer in med lunch, dricka den, somna igen, vakna av att mamma kommer in med mediciner, somna om, vakna av att mamma kommer in med middag, somna om osvosv. Nu har jag iallafall sovit i typ en dygn känns det som och Jonatan kom just upp och hjälpte mig att koppla i datorn här vid sängen istället så nu har jag lite roligare. Nu vet ni iallafall, så får vi se hur det blir med bloggningen framöver men förhoppningsvis får jag penicilin imorgon och då blir det nog bättre rätt snabbt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!