Home, finally

Hej på er! Nu har jag varit hemma ett tag och sminkat mig och sånt. Ska iväg till Fredrik om ett tag och ska möta upp Fridis i Bromma innan. Det jobbiga är ju bara det att jag inte tror att dedär badet var så himla bra för mig. Anlednig . Hög feber (igen) och så svullen hals så att jag knappt kan svälja. Jag är så f*rbannat j*vla trött på det här nu. Men men, det är lov, jag är äntligen hemma och jag VÄGRAR låta sjuka komma ivägen för min helg så jag ska trycka i mig lite mediciner och vitaminer och hoppas på det bästa. Vi hörs säkert någon mer gång innan jag drar! PUSS.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • hej, jag tänkte att du kanske kunde ta denna fråga i nästa "dagens fråga".

  I vilket program/vilken sida skapar du dina headers?
  Och vilket program föredrar du? Jag är i stort behov av att fixa en header, så jag behöver hjälp!
  Tack, jag älskar din blogg <3

  2010-04-07 16:01:22
  Svara
 • Din blogg är fantastiskt bra och jätte snygg verkligen. hoppas jag kan ha en sån här fin blogg nån gång i framtiden. Jätte fina bilder också. 🙂

  Jenny 2010-04-06 23:51:42 http://roseettens.blogg.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!