Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Home, finally

Hej på er! Nu har jag varit hemma ett tag och sminkat mig och sånt. Ska iväg till Fredrik om ett tag och ska möta upp Fridis i Bromma innan. Det jobbiga är ju bara det att jag inte tror att dedär badet var så himla bra för mig. Anlednig . Hög feber (igen) och så svullen hals så att jag knappt kan svälja. Jag är så f*rbannat j*vla trött på det här nu. Men men, det är lov, jag är äntligen hemma och jag VÄGRAR låta sjuka komma ivägen för min helg så jag ska trycka i mig lite mediciner och vitaminer och hoppas på det bästa. Vi hörs säkert någon mer gång innan jag drar! PUSS.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • hej, jag tänkte att du kanske kunde ta denna fråga i nästa "dagens fråga".

  I vilket program/vilken sida skapar du dina headers?
  Och vilket program föredrar du? Jag är i stort behov av att fixa en header, så jag behöver hjälp!
  Tack, jag älskar din blogg <3

  2010-04-07 16:01:22
  Svara
 • Din blogg är fantastiskt bra och jätte snygg verkligen. hoppas jag kan ha en sån här fin blogg nån gång i framtiden. Jätte fina bilder också. 🙂

  Jenny 2010-04-06 23:51:42 http://roseettens.blogg.se/
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind