Dinner


Till middag blev det kycklig och advokadosallad! Mumsi. Har iallafall packat upp och allt sånt nu. Kvällen kommer väl bestå av lite tv-tittande och allt sånt. Bloggar mer senare med bilder från igår och sånt. Puss så länge!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej =) ja skrev till dig när du fyllde år att du hade fått en likadan dator som mig å att ja älskar min hehe dom kom ja nyss på en sak då det gäller cammen hehe. Ja tyckte att det var lite skit på linsen och torkade av lite och se på fan haha där satt en skydd som ja verkligen INTE hade sett innan.. nu är bilden sjukt klar =) så plocka bort ditt skydd (om du inte redan gjort de) och se en enorm skillnad =)

    Angelica (macci) 2010-04-02 23:35:37
    Svara
  • ser jätte gott ut:P

    Sagha 2010-04-02 23:06:58 http://ibeliveinyou.blogg.se/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!