Bilskoj

Heeej bloggen! Sitter i bilen i Kungälv nu. Familjen är ute och handlar mat men jag är kvar här i bilen och ”passar katterna” hehee. Resan har gått snabbt men det är ändå skönt att vi snart är framme. Bara 15 min till med bilen och 5 med båten så. Lite tråkigt väder dock. Mindre kul att lämna solen i Stockholm för regnet här nere men det funkar! Nu ska jag kika runt på lite annat och kanske hinna lägga in lite bilder, annars hörs vi med vanlig bloggning om ca 1 timme! Love.Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • kungälv 😀

  faanny (: 2010-04-03 15:56:18
  Svara
 • haha, åh du är till&med söt när du åker bil ! 😀

  Elin 2010-04-02 21:52:03 http://sssmiley.devote.se
  Svara
 • bra att du har bilbälte på dej. 🙂 Du är en riktigt bra förebild för dom yngre som läser din bligg. (Y)

  love 2010-04-02 18:29:51
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!