Det som kommer att hända med bloggen:

Hejsan! Nu sitter jag hemma hos Fridaaa, vi har just käkat kinamat som vi köpte med oss snart blir det film för att få timmarna att gå lite. Kväll kommer det nämligen hit lite trevligt folk som jag ska umgås med!

Men nu till vad som kommer hända med bloggen. Ni verkar ha missförstått mig. Anledningen till att jag funderade på att lägga ner den var inte för att det finns läsare som skriver ”dumma kommentarer”. Sånt har jag alltid fått och har inga problem alls med. Det jag inte klarar av är att så många försöker lägga sig i mitt privatliv och så hade det inte blivit om jag inte hade bloggen. Där ligger problemet. Men det som kommer hända är att jag kommer fortsätta blogga, men betydligt mindre. Antagligen lite mindre personligt också och inte lika mycket tankar och vardagsprat. Mitt mål är att skriva ett inlägg varje dag. Det kommer ofta bli betydligt fler men där ligger ribban iallafall! Idag blir det nog inte mycket av då jag kommer hem härifrån sent i kväll men i helgen kommer jag ha absolut nadaaaa att göra så då lär det bli en del, samma sak på lovet! Men nej, nu ska vi kika på film. PUSS.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • du gör som du vill. jag brukar gilla dina skönhetstips, det vart det som ledde mig till bloggen

  marika 2010-04-02 01:21:20
  Svara
 • glad påsk ! 🙂

  pardis tanya b 2010-04-01 22:57:55 http://pardistanyab.blogg.se/
  Svara
 • Va bra att du forstsätter med bloggen, GILLAR MYCKET! 🙂

  2010-04-01 15:04:18
  Svara
 • Va tråkigt när människor skriver elaka saker:(
  Va glad jag blir när du inte lägger ner bloggen:D
  Jag lovar dej dom är bara avundsjuka för att du är så himla fin!:) kramis

  emelie 2010-04-01 14:52:19 http://hediiiin.blogg.se/
  Svara
 • Gott med kinamat. 🙂

  Agnes 2010-04-01 14:43:14 http://queenofthecourt.blogg.se/
  Svara
 • Glad påsk! jätte söt bild i headern ♥ ♥

  ANGELICA -www.improvme.blogg.se ♥ 2010-04-01 14:23:46 http://improvme.blogg.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!