Hejdå

Ledsen över usel bloggning. Har varit tre jobbiga dagar för mig på många sätt men imorgon ska det bli bättre. Hur som helst så får ni ge er nu, lägg er inte i mig och Fredric har jag klart och tydligt sagt åt er. Ni säger att vi ska försöka igen? Att jag ska tänka efter? Att jag är dum för att jag gjorde slut? Då har jag en fråga till er. Vad har ni bakom pannbenet? Folk gör slut hela tiden, varför blev det så stor uppståndelse när just jag gjorde det? Jag saknar honom inte, jag ångrar det inte. GUD. Jag har försökt vara så jävla snäll över allt dethär. Inte velat hänga ut honom, inte velat vara för hård men ingen klarar av när någon är snäll längre. Så där har ni det. Jag tänker inte gå tillbaka för jag mår inte bra av det. Over and out. Vi får se när vi hörs igen, jag funderar på att göra en drastisk förändring med bloggen. Kanske lägga ner den. Den tar för mycket tid och energi, speciellt när ni inte kan hantera det.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • jag älskar din blogg 🙁 men gör som du vill!!

  2010-04-01 17:51:00
  Svara
 • Din blogg är otroligt bra och jag vet att jag inte kommenterar här så ofta och säger det men lägg inte ner bloggen! Den är alldeles för bra för det…

  2010-04-01 17:18:52
  Svara
 • nej du får inte lägga ner bloggen! du är den enda bloggen som jag verkligen följer! dom som skriver såna kommentarer,kan du inte bara blockera deras ip nummer eller något så dom fattar att dom inte ska fortsätta att lägga ner tid på det ?
  för du får aaaabbbsssooolut INTE lägga ner :(<3

  2010-04-01 15:12:14
  Svara
 • Din blogg är verkligen jätte bra, jag läser den dagligen!=). Att folket inte bara acepterar att du & Fredric har gjort slut,detta händer som du säger dagligen.

  Stå på dig, och strunta i vad som säger!

  Lina 2010-04-01 14:50:03
  Svara
 • ähh folk är idioter!
  lägg inte ner bloggen pga det!

  ha det bra! =)

  misskenving 2010-04-01 12:25:33 http://cajsakenvings.blogg.se/
  Svara
 • Nej snälla lägg inte ner bloggen! Den är verkligen skitbra och en av mina favoritbloggar. Man får alltid insperation från dig och din blogg. Tänk gärna på det jag sa, och dom andra som kommenterade. Kram

  Mira 2010-04-01 10:38:49 http://Miraofmalmo.devote.se
  Svara
 • folk är ju verkligen efterblivna

  josefine 2010-04-01 08:36:35
  Svara
 • Neeej! LÄgg inte ner den det är ju många som vill ha den kvar och som inte håller på! 🙂

  Annie 2010-04-01 07:47:34
  Svara
 • Jag tycker inte du ska lägga ner din blogg, men ta den tid du behöver.. Ingen vet vad just du har gått igenom och kan inte känna dina känslor. Allting ordnar sig tillslut.

  Du är bäst! 🙂

  Jessica 2010-04-01 07:41:19
  Svara
 • Nej Fanny du får inte lägga ner bloggen, den är superduper bra! 🙂 jag frå min ispiration där ifrån

  ronja 2010-04-01 07:38:35
  Svara
 • lägg inte ner bloggen pågrund av det? shit =P.. jag fattar att de är jobbigt men skit bara i det

  2010-04-01 07:07:02
  Svara
 • Du är så sjukt stark som är så aktiv som du är just nu.

  Jag hoppas du förstår att det finns jättemånga läsare som verkligen bryr sig om dig. Du ska helt enkelt göra som du vill. Jag lovar jag är bara en av alla dina läsare som alltid kommer tycka dina beslut är bra. Jag tycker du ska göra som du vill och känner och är det här du känner så håller jag med dig till 100%.

  Ta den tid du behöver om du nu skulle behöva ta en slags paus. Men strunta i alla komenatarer som är negativa. Du är så sjukt mycket bättre en dom Fanny.

  Hur du än gör hoppas jag på det bästa för dig i framtiden.

  Sofia 2010-03-31 23:51:04 http://sofiaarnament.blogg.se/
  Svara
 • Vet inte var jag skulle ta vägen utan din blogg! Den får en att känna sig så glad och bekväm på något sätt. Hoppas att allt blir bättre och att dina bloggfingrar börjar bränna igen snart för det kommer många uppskatta, garanterat! Vi vill se den där spraklande personligheten du har i din blogg igen. Du är grym!

  2010-03-31 23:35:05
  Svara
 • Jag ska inte säga att du inte ska lägga ner bloggen om de kommentarer du får och så får dig att må dåligt bara att det skulle vaara jätte tråkigt att du skulle göra det för du är verkligen jätte bra på att blogga och jag gillar din blogg jätte mkt. Får insperation från hela dig, klädsel och hur du är. Eller aa den bild man har fått av dig här på bloggen!

  Sofia 2010-03-31 23:25:31
  Svara
 • Nej ;( du får inte lägga ner bloggen, precis som hon ovanför mig. Vem ska man få inspiration ifrån?
  Ta den tid du behöver och det räcker med 1-2 inlägg per dag. Du kan till och med skippa en dag för att vila upp dig:) Hoppas du blir bra. Kram 🙂

  Ida 2010-03-31 23:22:49
  Svara
 • Säger som alla andra! (: Valet är självklart ditt men man klaga bara för att det finns nån som har lite vett bakom pannbenet och lämnar ett förhållande som man inte trivs i! Men du ska ju blogga för att du vill och tkr det är roligt inte för att alla andra vill!(: Du ska veta att det finns såååå många fler som älskar din blogg än det gör som inte gillar( som dom ghör fast är avundsjuka)
  HA DET BÄST, och tänk på dig själv och ingen annan! Du är värd såå mkt, bästa förebilden ever!(: Kram

  Moa 2010-03-31 23:17:23
  Svara
 • Lägg INTE ner bloggen! =( Vem ska man då få sin inspiration ifrån , hallå? 😛

  Nejmen ärligt talat, du ska bara skita i alla dumma kommentarer. shit jag fattar inte vad dom tänker på, finns INGET fel med dig eller din blogg. och dom har ju ingen aning om va som händer mellan dig och fredric!

  Du behöver inte uppdatera superbra, men snälla lägg inte ner! såklart man gillar när du uppdaterar men men förstår ju ändå att du har de tjobbigt och inte orkar med massa elaka kommentarer osv.. SLUTA INTE BLOGGA I VARJE FALL!

  2010-03-31 23:08:48
  Svara
 • De finns många som inte inser hur känslosamt ett avslut på ett förhållande kan vara, du har gett oss mååånga månader med bra(läs:skitbra) uppdatering. Ta dig tiden du behöver och kom tillbaka sen när du själv känner för det.
  Hoppas allt blir bättre 🙂

  2010-03-31 22:57:22
  Svara
 • Neej! Din blogg är så himla bra, du måste fortsätta! Åh, att personer inte kan respektera andras liv gör mig så trött! Stå på dig, för du är grym och gör det rätta som följer hjärtats väg!

  Sanna 2010-03-31 22:52:07
  Svara
 • Jag tycker verkligen inte att du ska lägga ner bloggen, vet att många andra inte vill de heller! Den är grym. Ta hand om dig 🙂

  =) 2010-03-31 22:46:33
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!