Då man redan är på väg

Jag önskar jag kunde säga att de är en fas vi går igenom
En storm vi måste orka rida ut
Och jag önskar jag kunde säga att vi klarar det tillsammans
Att allting kommer ordna sig till slut
Men hur säger man till nån att här tar vägen slut
Och hur säger man till nån att hjärtat längtar ut

Jag kan inte ljuga för dig, du känner mig alltför väl
Om du ser mig i ögonen så säger dom
att vi kan bara vara dom vi är
så ge mig inga skäl, för vad vi än kallar det
så är det bara ett långsamt farväl

Och vad säger man till nån som vill börja om igen
Då det redan är försent, då man redan är på väg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Phenomenal piece you have induced here! The internet is stuffed of bad authorship and I was grabbed by your lucidity. Your conclusions are true and I will right away subscribe to your rss feed to stay up to date with your up occurring postings. Yes! I admit it, your penning style is grand and I will work more concentrated on mine.

  how to do self hypnosis 2010-10-31 17:16:48 http://mindpowerdesigns.com
  Svara
 • Jättefint skrivet!

  Och försök att skita i vad alla andra tycker, det är bara du som vet vad som känns rätt och fel!

  Amanda 2010-04-07 00:15:57 http://aaaammannda.blogg.se/
  Svara
 • jag förstår inte riktigt det här med känslor. förut skrev du att fredric "är min evighet"… förstår inte hur sådana starka känslor kan ändras för någon. inget illa menat, det är bara tråkigt att det tagit slut mellan er för jag kan inte tänka mig ett mer perfekt par. och känslorna för varandra var ju inte ens slut. tycker du ska tänka över ditt beslut en gång till riktigt noggrant. ha det bra fanny! 🙂

  emma 2010-03-31 21:57:49
  Svara
 • Hej fanny, jag kommer ihåg att du gjorde ett inlägg som var om man hade torra händer,det var nått med att man ska sova med vantar. kommer inte ihåg men jag tänkte testa det fast jag hade glömt och nu hitta jag inte inlägget igen så jag hoppas att du kan hjälpa mig att hitta den eller säga det igen 🙂 har verkligen jätte torra händer. tack i förväg ^^

  2010-03-31 21:45:19
  Svara
 • är det en låttext? isf vilken? 🙂

  2010-03-31 21:41:06
  Svara
 • lite taskigt att du inte försökte få med mig när jag kommenterade att ja inte kan skicka email då kunde du väl ha svarat eller?

  amanda 2010-03-31 21:28:17 http://amandaaronzzon.blogspot.com
  Svara
 • superfint och bra skrivet! (:
  gissar att det handlar om fredric?

  2010-03-31 21:27:55
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!