fannystaaf ft. Fredric

Nu får ni fan ta och sluta vara så jävla nyfikna. Visst jag kan förstå att ni vill veta anledningen till det som hänt, det är väl inget konstigt. Men ni måste förstå att det som händer just nu är grymt jobbigt, både för mig och Fanny. Jag tror Fanny är mer förkrossad än mig just nu, eftersom att hon lämnar någon som hon fortfarande har starka känslor för. Fattar ni hur jobbigt det skulle vara att lämna en person som ni älskar jääävligt mycket? Jag skulle aldrig klara av det. Men det gör Fanny, för hon är stark, och har en mängd självdisciplin. Så ni som tjatar om att ni borde få veta kan ju bara ge fan i det. Det som hänt har absolut ingenting med våra känslor, eller om nånting annat att göra.

Fanny väljer om hon ska berätta för er, visst, vi var ju världens sötaste par, det var vi ju(hehe). Men att ni tjatar drar ner jävligt mycket på Fannys krafter, så ju mer ni tjatar desto mindre bloggning bliré. Dels så vet ni INGENTING, så ni som får för er massa saker kan ju ta ut pluggen ni har i arslet och bara skita i att lägga er i våran situation.

Sen dessutom, ni som tror att jag köpte skjortan för att försöka köpa eller vinna tillbaka henne. Ni har ju helt fel.

Ciao. Förresten, no hard feelings. Vill bara banka in lite vett i era skallar, eller ska man kalla det moral(?).

Förresten så älskar jag henne fortfarande mest av allt.
P.S. Förlåt för alla svordomar, hoppas ni inte blir mörkrädda.






EDIT – 15/3 – 2010 10:55

om du har en blogg, som handlar om dig själv & därmed ditt privatliv så borde du ju inse att folk blir intresserade av vad som har hänt. Du skriver ju om Fredric hela jävla tiden och sen helt plöstligt så ska du inte göra det? Det är ju ditt egna val att ha en blogg och välja vad du ska skriva om. Men då kan ni ju inte säga till oss läsare att vi inte får fråga och bry oss om vad som har hänt. om du inte vill skriva om sånt här, varför nämnde du det överhuvudtaget? Du vet mycket väl hur nyfikna vi är, precis som du..???


Precis som du säger pajas,  du svarade nyss på din egen fråga, hon väljer vad hon ska skriva om, inte ni. Dels så borde du och alla andra förstå att det är ett väldigt känsligt ämne, right? Jovisst, jag har ju blivit nämnd ett x antal gånger i bloggen och därmed blivit en del av bloggen. Om vi räknar alla frågor, om vad som har hänt blir det ju en del, det blir så pass många att det blir överflödigt, och det blir jobbigt. För att sitta och svara på frågor om det som hänt är jävligt känsligt, speciellt när man är jätteledsen över det.

När sade jag att ni inte fick bry er? Några av er bryr er på ett jättegulligt sätt, medans ni andra bryr er mest för eran egen skull. Vem vet, är ni snälla kanske Fanny har en frågestund ang. det som hänt och då får ni fråga hur mycket som helst. Dels det där ang. att Fanny inte ens borde ha nämnt det som hänt bara för att det kommer frågor; Jag tror hon räknade med att det skulle komma frågor, helt klart, men hon har ju redan sagt till er att inte fråga för mycket en eller två gånger redan, men ni fortsätter ju. 

Förresten så ställer många av er såna otroligt idiotiska frågor, asså man får ju tuppjuck. Helt klart. Vill ni hennes bästa, gör då som jag, ge henne lite tid. Förkrossande ont, men värt det.

Eran egen,
Fredric



EDIT – 15/3 – 15:30
När du skriver såhär så är det inte speciellt svårt att fatta vad som har hänt. Läsarna är inte helt jävla dumma i huvudet Fredrik, tänk på det. 
Det är inte som att du är den enda som fått sitt hjärta krossat, det är inte som att någon i din närhet dött, det är inte som att du fått någon sjukdomm, nej Fanny (och Fredric) du har det jävligt bra, men verkar inte fatta det själv. Föresten är det ingen idée om du svarar på detta eftersom jag aldrig kommer gå in på din blogg igen med tanke på att alla inlägg är präglade av självömkan.
Och inga fjäskande läsare som försöker stå upp för Fanny nu.

Till kommentaren ovan. Jag svarar för jag tror dig inte, du kommer besöka den igen, vare sig du vill eller inte.

Men bra, då kan ju du berätta vad fan det är som har hänt ifall du inte är så dum i huvet? Du vet ingenting, verkligen nada. Och det här är ett stort problem, ett problem som förr eller senare alla skulle försöka rätta till. Fy fan vad lack jag blir på dig ditt pissluder(ta åt dig). Självömkan, är du rolig eller, jag förklarar bara att folk ska ge fan i att tvinga fram ett svar. 

Ska man börja tänka som du gör så kommer man fan inte långt i livet. Då kommer man deppa över andras problem och inte ens egna. Visst, Fanny och jag vi har det jävligt bra, men man ska ju alltid sikta på att må bättre? Vilket hon gör. Så stick härifrån, du är ta mig fan inte värd att läsa den här bloggen jävla idiot.

Ursäkta för alla svordomar, men den här personen fick mig att gå berserk.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
21kommentarer
  • sant, folk verkar ha jävligt mycket problem med att låta er va. det är er det handlar om, vi har ingen jävla anledning till att få reda på ett skit som har hänt om ingen av er har lust att skriva ut det här på bloggen. man blir fan grymt irriterad. hoppas att dem håller sina munnar stängda nu.. jag förstår hur svårt detta måste va för er två och jag ger er en tanke och hoppas att det blir bättre snart. kramar från sannis

    sanna evelina 2010-03-15 22:57:17 http://sannaspogardh.blogg.se/
    Svara
  • asså låt dom bara va?
    ingen som inte känner dom behöver väll veta vad som har hänt eller? herregud, vad irriterande sånt här är!
    asså.. det är deras ensak, ingen annans om dom inte väljer att prata med andra personer i deras närhet..
    men det är väll ingenting fanny ska vara tvungen att skriva ut i bloggen inför över 1000 människor?
    herregud..

    emmmaaa 2010-03-15 22:04:38
    Svara
  • vilken jävla sjuk brud. Hon skrev ju, det är ju inte så att någon har dött i din närhet??!! då kan inte hon veta vad kärlek är. Kärlek är den svagaste och smärtsamaste punkten i hela kroppen fyfan!
    PEACE
    (jobba på ni två, ni är värda varandra)

    whothefuckisthis.blogg.se

    erica 2010-03-15 21:19:17 http://whothefuckisthis.blogg.se/
    Svara
  • Fanny, jag tycker du total äger och är skitstark.

    Bry dig inte om denne patetiska människa, han/hon verkar inte ha något liv alls. Det är din blogg & det är du som bestämmer vad som ska skrivas/inte skrivas.

    Kramar.

    sandra 2010-03-15 20:36:47 http://fourclover.blogg.se/
    Svara
  • fattar folk inte att man kanske inte vill dela med sig av allt av sitt liv i en blogg? det är internet vi snackar om, vem har lust att berätta ALLT i livet för en massa främlingar?
    bloggen ska man själv bestämma över, inte bry sig om vad andra säger.

    2010-03-15 19:36:15
    Svara
  • Jag gillar din blogg asmycket och folk som är så jävla patetiska som tar sin tid att skriva skit till dig bevisar ju bara att dem har brist på självkänsla och att de inte har något liv. Synd på dem! Om de tycker du är så jävla idiotisk skulle de ju fan inte ens vara inne på din blogg. Har man kort och gott inget snällt att säga så kan man bara hålla käft.

    2010-03-15 19:20:02
    Svara
  • ojdå 😮 men som jag skrivit förut, skriv det ni känner för, förstår ju att många är nyfikna och det är svårt att inte ta åt sig av knäppa kommentarer! men det är helt rätt att man kanske inte ska lägga i sig såå mycket. beundrar er för att ni inte får något större utbrott, haha ! 🙂 det är jättebra.

    2010-03-15 17:47:00
    Svara
  • GO fredric!!

    Elinor 2010-03-15 17:41:36
    Svara
  • Har man en blogg så får man ta den smällen. Skriv inte att det är slut mellan er från första början då.

    2010-03-15 17:09:07
    Svara
  • Men herregud allihopa! Jag blir så jääävla förbannad. det bara kliar i mina fingrar. Lust att slå huvudet av er allihopa. Ni måste ju förstå att även fast bloggen handlar om hennes liv & sånt så behöver man inte skriva om exakt allting. Det som inte har med andra att göra måste man inte snacka med er om. Ni känner inte Fanny. Visst inte jag heller men Fanny verkar vara en helt underbar person. Så sluta upp med vad ni håller på med! Ni har inget med saken att göra. Kram på dig Fanny och hoppas att dom här miffona slutar.

    fridafelicia 2010-03-15 16:30:12 http://ffpeterson.webblogg.se/
    Svara
  • dom är fan inte värda det fredric, så jävla dumma är dom, tror dom verkligen att man berättar hela sitt jävla liv för mer än 2000 personer? men herregud, visst jag är nyfiken, men jag kan ju fan hålla innne ist för att lämna en dum komentar som tar mer skada en det behövs.
    så ta inte åt er, ni har all rätt i världen att inte säga ett skit till nån.

    daria 2010-03-15 16:07:33 http://flinka.blogg.se/
    Svara
  • Fan vilken idiot! Att få sitt hjärta krossat kan vara fan så mycket värre än få vilken jäkla sjukdom som helst.

    Nattis 2010-03-15 15:53:25 http://snatalie.blogg.se/
    Svara
  • Vissa verkar inte förstå vad som är privat och inte. De kan ju sjävla tänka sig in i situationen, om vad de hade gjort. Förstår att vissa blir nyfikna och vill veta vad som hänt, men man måste acceptera och respektera Fannys privatliv också. Jag tycker ni båda är otroligt starka, och bra av dig Fredrik att säga ifrån!

    jessica 2010-03-15 15:27:56 http://jessicapetraa.blogg.se/
    Svara
  • När du skriver såhär så är det inte speciellt svårt att fatta vad som har hänt. Läsarna är inte helt jävla dumma i huvudet Fredrik, tänk på det.
    Det är inte som att du är den enda som fått sitt hjärta krossat, det är inte som att någon i din närhet dött, det är inte som att du fått någon sjukdomm, nej Fanny (och Fredric) du har det jävligt bra, men verkar inte fatta det själv. Föresten är det ingen idée om du svarar på detta eftersom jag aldrig kommer gå in på din blogg igen med tanke på att alla inlägg är präglade av självömkan.
    Och inga fjäskande läsare som försöker stå upp för Fanny nu.

    2010-03-15 15:17:22
    Svara
  • Måste bara säga att Fredric, du verkar vara så himla mogen! Tror inte att det finns många killar som skulle stå upp för sin tjej på det viset! ( Min kille ofc, men inte så många till:))

    Nattis 2010-03-15 14:58:07 http://snatalie.blogg.se/
    Svara
  • Smart sagt, tycker att alla ska låta henne andas. (: Jag har frågat någonting för de som inte har brutit upp med någon vet icke men man kan älska någon så himla hårt men göra slut med det.. Så är det bara. Så låt henne vara <3

    Fismaja 2010-03-15 14:38:55 http://fismaja.blogg.se/
    Svara
  • Det är rätta takter! 😀

    Sophia 2010-03-15 13:54:30 http://fiapehrsson.blogg.se/
    Svara
  • meeen, nu skriver du ju att fanny lämnar dig trots att hon har otroligt starka känslor för dig. då borde du elr hon kunna svara på varför? det känns itne så normalt att lämna någon man älskar? eller ?

    2010-03-15 13:01:45
    Svara
  • om du har en blogg, som handlar om dig själv & därmed ditt privatliv så borde du ju inse att folk blir intresserade av vad som har hänt. Du skriver ju om Fredric hela jävla tiden och sen helt plöstligt så ska du inte göra det? Det är ju ditt egna val att ha en blogg och välja vad du ska skriva om. Men då kan ni ju inte säga till oss läsare att vi inte får fråga och bry oss om vad som har hänt. om du inte vill skriva om sånt här, varför nämnde du det överhuvudtaget? Du vet mycket väl hur nyfikna vi är, precis som du..???

    en tydligen idiotisk läsare... 2010-03-15 10:06:18
    Svara
  • GÖTT fredric, !
    hoppas ni alla fattar att vi "läsare" inte har ngting med det att göra, & om man tror att du köpte en skjorta till henne för att "vinna" tbx henne, då är man nog inte riktigt helt normal i huvudet 😉

    Elin 2010-03-15 08:50:23 http://sssmiley.devote.se
    Svara
  • Jobbig situation, och svår att förstå sig på, det måste ni förstå. Hehe.
    Bra att ni är vänner, vänskap är starkare än kärlek, faktiskt. Så som vänner borde ni behålla varandra länge:).

    Nattis 2010-03-15 08:01:09 http://snatalie.blogg.se/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!