6

HEEEJ!

Äntligen så är det lov, dock så har jag inte riktigt känslan än. Ska nämligen jobba 4 timmar imorgon men sen så! Då är det lov för fulla muggar och jag och Fredric ska utnyttja det till max. Ska även försöka träffa Emmisen lite också! Förövrigt så är jag sjukt hungrig och det ligger grillad kycklig och färskt bröd där nere.. Får snart äta upp det. Annars så ska jag vara hemma ikväll och lägga mig i tid för jobbet imorgon. Fredric ligger här bredvid mig, för första gången på 5 dagar! Det är rekord för oss om man räknar bort Singapore. Förra rekordet var… 1 dag? Haha. Hur som helst så är jag väldigt glad över att ha honom här nu!

Nej, en outfit är på G!


Fanny 6 år

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Min hy i ansiktet har blivit hur torr som helst på senaste tiden. Det är hemskt jobbigt, och mina krämer fungerar inte.
    Har du något tips? =)

    dagens fråga? 2010-02-26 20:21:53
    Svara
  • har en fråga,
    jag är jätte kär i en kille, och jag är jätte blyg! Jag ringde han för första gången igår och det gick la sådär. Och han vill gärna träffa mig men jag är så blyg! Vad skulle du rekomendera att göra första gången man träffas? Vad gjorde du & Fredrik t.ex ? tacksam för svar! <3

    hannaa 2010-02-26 17:54:14
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!