Att lägga en bas

Många frågar hur jag sminkar mig, och det här är ju en början iallafall! Jag tycker att basen är det viktigaste i sminket. Bara den blir bra så bryr jag mig inte så mycket om övrigt så därför lägger jag mest tid på den.

1. Börja med att smörja in dig med en lite fetare kräm. Detta är superviktigt både för huden och för resultatet. Låt den inte sjunka in helt innan du lägger resten, bara nästan. Min är ifrån Clinique. Efter det lägger jag en primer, har en helt ny nu så jag kan inte rekomendera den än och skriver därför inte heller om den. Annars är min förra från Make Up Store toppen!

2. Efter att primern sjunkt in så tar jag en lagon dos med foundation i handflatan. Jag använder mig av MAC, studio fix fluid. Först använder jag nytvättade fingrar och smetar ut foundation lite slarvigt över ansiktet och sedan använder jag min foundationborste från Make Up Store och lägger resten ordentligt över. Använd aldrig aldrig aldrig svampar till din foundation. Efter detta lägger jag ett snabbt lager med löspuder från clinique och sedan solpuder från IsaDora.

3. Sedan skiljer jag mig ifrån alla andra när jag lägger min concealer efter foundationen, men jag tycker att det funkar bäst. Använder Cover All Mix från Make Up Store.

4. Sist men inte minst så lägger jag rouge från Lumene med en borste från H&M över äppelkinderna. Ibland har jag andra rouge men det här är min absoluta favorit! Perfekt färg och bra skimmer.

That’s it!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Varför ska man inte använda svamp till fondation?

    Olivia 2010-02-26 22:22:28 http://othielen.blogg.se/
    Svara
  • Jag har okså concealer efter foundationen! 🙂

    Cissi 2010-02-25 16:39:36 http://bues.blogg.se/
    Svara
  • Det här låter jätte bra ju, jag tro jag ska testa,
    du är så sjukt fin i sminket du har, du är också fin utan smink, så du behöver inte sminka dig så mycket, men om du ska ut så ska man nog det ;)haha
    jag har titta in på din blogg vare dag sen jag upptäckte den, den värka var jätte bra, du är en duktig bloggerska.
    ha en bra kväll 🙂

    mikaela 2010-02-24 22:51:27 http://asplundd.blogg.se/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!