Dagens fråga

Vad hände med veckans blogg?? Det blev ingen länkning alls.. snälla svara i ett inlägg eller något för att det är ju bra att hålla vad man lovat. 🙂 kram
Svar: Jag vet att jag var mitt uppe i en veckansblogg-tävling och bara slutade! Men det finns en anledning till det. Det verkade vara fler som tyckte att det var tråkigt och jobbigt än de som tyckte om det. Och jag lägger ner väldigt mycket tid på det och då kändes det väldigt onödigt och som att det var bättre att lägga den tiden på andra inlägg istället. Jag håller med om att det var dåligt att bara sluta men jag orkade inte lägga massa tid på något som inte uppskattades!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Du är så lik din mamma på den dära dagens fråga bilden! <3

    Lovisa! <3 2010-02-21 19:30:15 http://lovisaalexandersson.blogg.se/
    Svara
  • så det var bara ett trick för att få mera läsare?
    eftersom dom antagligen länkat till dig!
    jag tycker synd om dom som gick till final.

    melinda 2010-02-21 13:07:20
    Svara
  • Hej fanny! jag undrar vart du får din ispiration till kläder ifrån, och hur du matchar dina kläder så bra så det blir varierat, själv så kan jag itne alls variera för jag vågar inte matcha, snälla hjälp mig!

    Ronja 2010-02-21 11:22:58
    Svara
  • Hej Fanny! Jag har en fråga! Undrar, hur mycket får du i pengar av dina föräldrara, och du jobbar ju också så hur mycket totalt får du eller har i månaden? För du köper ju ganska mycket 🙂 Kram på dig.

    Jannika 2010-02-21 09:03:21
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!