Ignorerar på facebook

Jag är ledsen men jag kan inte acceptera fler läsare som vänner på Facebook nu. Tro mig, jag vill jättegärna acceptera alla men det har börjat bli 5-10 st som lägger till mig varje dag nu och jag har ingen koll på mina vänner längre så det är massa jag inte egentligen vet vilka de är. Ta mig inte fel, jag tycker att ni är supergulliga men jag kan inte ha mer folk jag inte känner på min facebook nu. Ni är supergulliga men jag kan inte ha er alla 1100 på facebook! Haha. Ni får läsa min blogg hur mycket ni vill, maila mig, prata med mig när jag är inloggad på min blogg-msn osv men inte facebook! Någon får väl starta någon grupp eller något snart som Fredric sa! Hahah. Hur som helst, nu vet ni varför jag ignorerar iallafall! Puss på er.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Först och främst så vill jag tacka för en bra blogg 🙂 Är du mode och shopping intresserad? Glöm inte och titta in i min Bloggbutik http://jessiesjoqvist.blogg.se/ där jag säljer allt ifrån märkeskläder och skor till mobiler och heminredning.

    Just nu har jag även en tävling där du kan vinna ett presentkort på Nelly värde 500:- Delta gärna 🙂 Det är Gratis såklart!

    Ha det så bra!

    Hälsningar Jessica

    Jessica 2010-02-11 11:52:59 http://jessiesjoqvist.blogg.se/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!