18.37

Äntligen hemma!

Efter skolan så åkte jag direkt in till stan för att fixa lite grejer. Nu kom jag äntligen hem och är superhungrig. Mamma och pappa är inte hemma ikväll så jag står själv för matlagningen. Köttbullar och spaghetti ska det bli! Komplicerat och allt, haha.

Förresten så måste jag berätta att jag är universums klantigaste person, och jag menar det. Jag förstår verkligen inte hur jag tänker! Som igår, då sätter jag mig på pendeln för att åka till skolan, kollar på klockan, och inser att jag har åkt en timme för tidigt. Kul. Sedan idag så sätter jag mig på pendeln, sms:ar Simon och frågar varför han inte var på den, han frågar varför jag åkte så tidigt, jag kollar på klockan, har åkt för tidigt igen… Men Simon var också inne i stan så vi satte oss och åt pankakor innan skolan för att döda lite tid. Då lägger jag (av någon anledning) upp min kalender på bordet, äter upp mina pankakor, retar Simon, och går där ifrån. Utan kalender.

Sucks to be me, huh? haha. Hur som helst så fick jag tillbaka min kalender sedan när jag gick och frågade. Då byggdes hela mitt liv upp igen, ungefär. Hur som helst, nu ska jag agera kock! Seee ya

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • har du färgat hår de ser ut som du har jätte mycke utväxt på bilden? eller bara bilden som är konstig kanske;)

    2010-02-10 20:58:52
    Svara
  • jätte fin!

    Cajsa 2010-02-10 19:22:18
    Svara
  • Tur att du fick tillbaks den eftersom att du sa att du inte klarade dig utan den! : ) Jag klarar mig inte utan din blogg! ; )

    Lovisa! <3 2010-02-10 18:39:28 http://lovisaalexandersson.blogg.se/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!