Smink kan bli en del av en själv

Jag har tänkt på en sak. Man kan verkligen bli beroende av smink och få det att bli en del av sig själv. Använder man en speciell sminkprodukt som gör någonting annorlunda i ansiktet en längre tid så kan man inte vara utan den sen. Sånt kan vara konstigt tycker jag, onaturligt blir naturligt.

Jag har två exempel från mig själv. Först när jag hade foundation på läpparna. Hade det varje dag i ett halvår och sedan insåg jag hur fult och äckligt det var, men jag kunde inte sluta! Varje dag bestämde jag mig för att gå till skolan utan men smetade alltid på det det sista jag gjorde ändå eftersom att jag tyckte att jag så otroligt annorlunda och konstig ut utan. Eftersom att jag förvrängt bilden av hur jag själv såg ut. Tillslut kom jag ur det iallafall som tur var, det var över en sommar faktiskt när jag ofta gick runt osminkad. Nu har vi det med att jag har vit kajal under ögat. Jag kan inte vara utan det! Känner mig helt osminkad, trött och ful. Känner dock inte att det är en grej som är lika nödvändig att vara utan som foundationen på läpparna, men det vore ju bra om man kunde vara utan iallafall… haha. Jag tycker att man ska tänka igenom sånt här och vara utan det man känner sig beroende av ibland för att kunna bli mer nöjd med sig själv och tycka att man duger som man är. Våga gå utan foundation ibland, utan mascara eller vad det nu är.


Läpparna


Ögonen

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Du har rätt 🙂 bra skrivet 😉

    Amanda 2010-02-08 21:21:58 http://hellgrenn.blogg.se/
    Svara
  • kan du inte lägga ut lite bilder på dig o din pojkvän 🙂 ? kramis

    jojjs 2010-02-08 19:35:51
    Svara
  • Måste testa banan/choklad receptet inom en snar framtid när man är sugen på något extra gott ;D

    Frida 2010-02-08 19:24:53 http://iliveforthememories.blogg.se/
    Svara
  • hej! Jag har följt din blogg länge och har alltid undrat hur ditt naturliga hår ser ut, när du har duschat och inte fönat eller något och låter det självtorka, hur ser det då ut? skulle vara kul att se i ett inlägg! och visst så har du en liten gull plupp i ena ögat? 🙂

    casi 2010-02-08 19:15:51
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!