Stora ansiktsinlägget


Sminkborttagning
Balms Away är som Vaseline ungefär. Alltså som ett slaggs fett som jag lägger på ögonfransarna och efter en minut så är det bara att torka bort all mascara! Funkar prima ballerina. Kostade runt 250sek men jag köpte den i Zoulgallerian och den finns ju inte kvar så vet dock inte vart man kan köpa det..


Sminkborttagning
Den här från Clinique använder jag för att ta bort min foundation! Tar ett pump och masserar in i ansiktet tills det inte är vitt längre, då sköljer jag av det med vatten! Ingen aning om vad det kostar då jag alltid önskar mig dom här men finns iallafall på tex Åhlens!


Handduk
Makeup-handdukar från Åhléns funkar prima för mig! 5 st kostade 50sek jag jag använder dem 2-3 kvällar och slänger sedan i tvätten. Blir ett bra kretslopp 😉 Använder dem alltså för att torka bort vattnet ur ansiktet när jag sköljt det.


Natt & Dagkräm
Från Qlinique. Den funkar felfritt både dag och natt och jag lägger ett lager innan jag lägger mig och ett innan jag sminkar mig på morgonen. Inte heller här någon aning om pris men finns på Åhlens.


Ansiktsmask
Den ansiktsmask jag använder för tillfället är tomatomask från Make Up Store. Kostar 175kr och tro det eller ej, men den är prisvärd!


Ansiktsvatten
Även det från Clinique. Det här är ganska starkt och rekommenderas framförallt till de med acne. Ska använda upp den här serien av Clinique nu men sedan tror jag faktiskt att jag ska byta märke då Clinique är mycket acneinriktat och jag inte har sådanna problem längre så kan det kännas lite starkt emot huden. Hur som helst, finns på Åhlens!


Emot acne
Här är min laser! Antar att ni nya läsare undrar lite nu.. haha. Det här är en produkt som heter Nice Face och är en laser som tar bort acne och munsår. Funkar fantastiskt bra! Man kan se finnar försvinna under den, helt sjukt. Man använder den bara emot en finne eller munsår och det drar ihop sig på direkten. Köpte min hos en tandläkare och den kostade runt 2000 kanske. Det är värt det!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • fan vilken cool grej! :O
    den måste man ju ha (;

    Veronica Berggren 2010-02-05 17:18:28 http://veronicaberggren.se
    Svara
  • ansiktvatten från Clinique , hur ska man använda det?
    jag fick det för något årsen när jag köpte något smink & då fick jag med den men jag vet inte riktigt hur man ska använda den.
    tacksam för svar 🙂

    2010-02-04 22:59:16
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!