2 par jag missat totalt

När jag var yngre läste jag massa tidningar, sökte runt på internet och hade stenkoll på alla kändisar. Jag visste precis vilka som var kompisar, vilka som var tillsammans, vilka som hatade varann osv osv men det är inte riktigt så längre! Jag har nästan aldrig tid med tidningar överhuvudtaget och när jag väl öppnar en vet jag typ vilka hälften är eftersom att jag inte alls är insatt i alla ”nykomlingar” men hos frisören i tisdags fick jag mig en ordentlig lässtund i massa skvallertidningar och jag hittade två par som jag totalt hade missat!

1. Taylor Lautner och Selena Gomez
Här blev jag riktigt chockad! Trodde Selena var tillsammans med han som hon spelade mot i Another Cinderella Story och jag hade hört att Taylor var förlovad med Taylor Swift. Men jag satte mig in ordentligt i dedär (hehe) och då var tydligen Selena och Taylor S bästa kompisar och Taylor L hade dissat henne för Taylor S…? Aja, dedär var för komplicerat för mig! Haha.

2. Robert Pattinson & Kirsten Stewart
Att dessa två var tillsammans i verkligheten hade jag helt missat! Trodde att det bara var något media ville ha fram och vad jag visste hade Kirsten en pojkvän och dom skojade typ bara. Men nu var dom tydligen tillsammans på riktigt och det var ju bra så att vi tjejer kan börja ge upp honom 😉 haha!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • kristen och rob är inte tillsammans ? xd
    eller har dom blivit det OMG ?:D

    2010-02-05 20:15:15
    Svara
  • det kanske inte är sant det dom skriver i tidningen. men man får hoppas att kristen & rob är tsm på riktigt 🙂

    2010-02-04 21:20:05
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!