Cheap Monday


Det som kom med hem idag! Inte supernsygga, inte fula. Vad i stort behov av jeans så dehär funkar prima! Tycker dessutom att det var en rätt häftig färg på dem som kommer kunna piffa upp en massa outfits!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Can I just say what a relief to find someone who actually knows what theyre talking about on the internet. You definitely know how to bring an issue to light and make it important. More people need to read this and understand this side of the story. I cant believe youre not more popular because you definitely have the gift. <a href="//legosforgirls.info/

    Legos for Girls 2010-10-31 11:38:46 http://legosforgirls.info/
    Svara
  • kan du inte börja skriva lite mer om inredning kanske inte jätte kul men ditt rum är så himla fint :)<3

    2010-02-01 20:28:29
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!