Irriterad, huh?

Hemma!

Gud vad hungrig jag är.. haha. Fick lite för lite sömn för så många timmars jobb kände jag idag när jag började bli riktigt irriterad de sista timmarna. Ville bara be kunderna att gå därifrån och ville helst kasta alla buketter jag gjorde i sopkorgen så fort som var klara! Haha, tempramentet. Men jag lyckades hålla mig lungn och trevlig iallafall. Nu är jag hemma och övervägde att dra ut ikväll men jag orkar inte. Känner mig helt död och sitter hellre hemma och käkar godis, kollar på slutet på robinson med Fredric, mamma och Jonatan, äter middag i lung och ro och bloggar såklart! Men först är mina händer i akut behov av lite vård. Både naglar och händer är alltid helt katastrof efter att jag jobbat så återkommer efter det!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!