Skolveckan avklarad, är hemma hos älskling!

Hejsan bloggeeeen!
Är hemma från skolan nu, hos Fredric. Det var underbart att bara behöva gå några hundra meter för att komma ”hem” och inte först gå till bussen, åka den och gå från stationen hem. Nu gick jag på 5 min! Borde verkligen bo här mer. Jag älskar att vara hos Fredric, så jag fattar inte varför vi inte är här oftare. Framförallt så älskar jag att vara här på sommaren! De två sista veckorna på sommarlovet när jag och Fredric precis blivit tillsammans är några av de bästa veckorna i mitt liv! Vi var ensamma hemma båda två och bodde här i lägenheten. Vi hade ingen dyngsrytm, åt alldeles för mycket godis och ben&jerry’s, lagade mat tillsammans hela tiden, gick promenader i stan, badade vid min brygga osv osv. Med andra ord så vill jag ha sommaren tillbaka snabbt!
Jaja, färdigpladdrat om det. Nu ska vi springa iväg till Burger King och köpa med oss lite middag hem, sedan kanske det blir lite chips också, det vet man aldrig.. Vi ska ta det lugnt ikväll och lägga oss i tid då jag ska jobba imorgon!
Hörs later, pussiii

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!