Nu: Ice Age 3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Älskar din blogg!! Kul att du börjat med outfits! 🙂

  Annie 2010-01-29 22:22:32
  Svara
 • Skulle inte du kunna göra ett videoinlägg, skulle vara så himla kul! 😀 Föresten hur länge har du bott i Stockholm? 😀

  Anna och Denise 2010-01-29 22:07:29
  Svara
 • Go kväll!
  ..försökte egentligen svara på B-vitamin inlägget.. Iaf.. Kul att B-vitamin har hjälp dig så mycket! Kan ju vara ett bra tips för andra med hudproblem, eller som min mamma som har väldigt tunt och trött hår. Men det finns en nackdel med B-vitaminet. Vilket är att allt hår på kroppen växer mer och en del kan uppleva att man får mer hår på armar och ansikte. Mamma kände att hon fick mer hår i ansiktet, men det var inget som nån annan märkte och hon störs inte av det heller. Håret både känns och ser friskare ut nu iaf. Nu får hon bara i sig B vitaminer genom brustabletten Berocca som hon dricker varje dag..

  µ 2010-01-29 20:51:48 http://iisai.blogg.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!