Mina rouge

Jag använder mig av tre olika rouge då jag tycker att det är en av de sminkdelar som gör mest! Just nu är nog det rosa min favorit, men det varierar alltid! Tänkte skriva lite om dem nu nu, tänkte skriva om ett men alla är superbra så det gick inte riktigt att välja! Det får bli som lite lyx/budget tips.

Det här är rouget jag har använt längst! 1,5 år mer exakt. Båda de andra två är nykomlingar vid sminkbordet. Detta rouge heter FRESH och kommer från Make up store. Det kanske ser rosa ut, men det blir rött på! Detta använder jag alltså längt fram på äppelkinderna (det som blir bollar när man ler) och använder mig av en Rough Brusch Round som också är från Make Up Store! Rouget kostar 155 sek och borsten 295 sek.
Det här är nytt men mycket efterlängtat! Har i över ett år velat ha ett aorikosfärgat rouge, tycker att det är supersnyggt. Så tillslut så köpte jag ett på Make Up store! Detta har jag över kindbenen och använder mig av samma borste som till FRESH-rouget ovan! Kostar även samma som rouget ovan.
Detta är mitt favoritrouge för tillfället! Gammelrosa från Lumene. Använder det över hela kinderna och tar på det med en mycket billig och bra borste från H&M! Det blir skimmrande och ser naturligt ut. Detta är budgetförslaget, och faktiskt det bästa! Kommer inte riktigt ihåg vad allt kostade, men rouget runt 100 och borsten runt 30!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Rouget som heter "fresh", är det något bra rough du skulle rekommendera? =)

    Matilda :D 2010-04-28 18:54:14
    Svara
  • Vad heter rouget i mitten?:)

    2010-01-30 10:33:11
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!