Skönhetsvitaminen

Det är många som har frågat om b-vitaminen som jag åt förut, och som jag har börjat med så gott det går igen! Även någon som önskade detta inlägg nyss så tänkte skriva lite om b-vitamin.

B-vitamin, eller skönhetsvitaminen som jag kallar den, är den vitamin som påverkar skönhetsdelar som hår, hy och naglar. Jag hade jättemycket problem med min hy förut. I flera år hade jag stora komplex och skämdes över mitt ansikte. Sedan så var jag och mamma och handlade en gång och så gick vi förbi en hälsokostbutik och jag slängde ur mig att jag hört att det kunde hjälpa med vitamin b-12 (ev version av b-vitamin som ska hjälpa emot acne). Mamma sa ”Men ska vi köpa det och försöka då?”. Jag sa nej eftersom att jag också visste att vitamin b12 inte brukade funka men mamma gick in i affären ändå. Hon frågade efter vitamin b12 men det hade dom inte. Då frågade jag om dom hade vanlig b-vitamin och det hade dom. Jag bestämde mig för att försöka och tanten i kassan försökte få mig att köpa tabletter med massa blandade vitaminer men jag envisades med att jag ville ha ren b-vitamin och tillslut fick jag som jag ville. Det dröjde en vecka eller två, och min hy var felfri och även när jag slutade äta b-vitamin så kom inget av min acne tillbaka.

Dock så märkte jag att mina naglar helt plötsligt började gå av igen och det gjorde mig irriterad. Då kom jag på att det självklart var b-vitaminen som förstärkte dem med! Jag hade inte kopplat att när jag började äta b-vitamin så slutade faktiskt mina naglar gå av och bli långa och fina så nu har jag börjat äta vitaminerna igen. B-vitamin hjälper även håret så att det mår bättre och växer snabbare.

Dos: En tablett om dagen i samband med måltid.
Kostar: Olika beroende på märke och mängd. Min kostar runt 300!


Så här ser min burk ut!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!