Ett år sedan, 28 Januari

Hejsan!

Äntligen kom jag hem. Jag hatar verkligen SL-trafik så det är väl passande att jag ska skicka in min insändare om det nu snart. Det gick iallafall bra på skolan, Cajsa tyckte mycket om den och jag var en liten personlig guide som sa SANNINGEN om skolan. Haha. Och om det är någon av er läsare som funderar på att börja där så rekomenderar jag det verkligen! Superbra skola.

Dessutom så är det EXAKT ett år sedan idag som jag såg Fredric första gången. På öppet hus på Jensen. Haha. Även om jag är där varje dag så fick jag lite flashbacks! Kommer verkligen ihåg hur jag kände mig och hur nervös jag var. Minns även hur jag kände när jag såg Fredric. Min fina älskling <3 Ett halvår senare fick jag honom!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!