I stort behov av jeans

Gud, jag behöver verkligen jeans. Och det behöver jag faktiskt på riktigt! Inget jag bara tycker att jag behöver för att ha en ursäkt att köpa det.. haha. Har iförsig varit i behov av jeans sedan i sommras men blir aldrig så att man tar tag i det. Går för tillfället runt på ett par jeans och ett par jeansleggins. Inte bra. Jag lär verkligen börja jobba ordentligt igen om jag ska få allt det här att gå runt… Leggins, jeans, ringar, armband, väska, nya converse, kofta och skolblock. Ja, det är en hel del jag behöver med liten ekonomi! Dags att jobba som sagt.

Men jeans står högst på listan nu iallafall. Ska ner på stan och leta så fort jag får studiebidraget!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!