Ska jag börja försova mig igen, kanske?

Åh vad jag är dålig.. haha. Försov mig 1,5 timme! Där rök min långa sköna morgon. Jag hade ju tänkt fixa naglarna, lägga hårinpackning, hinna bädda sängen, äta en lång god frukost, skriva med än ett inlägg och plocka in mina nytvättade kläder i garderoben. Aja, så kan det gå! Ni som läst min blogg länge kommer antagligen ihåg att jag försov mig med någon timme varje jäkla dag förut! Haha. Har blivit bortskämd med att Fredric vaknar och väcker mig nu. Ja, så det kan gå!

Jag löste det iallafall på bästa sätt igenom att göra allt jag måste supersnabbt nu. Så jag har gjort allt förutom att föna håret. Alltså har jag iallafall en timme på mig nu att göra lite vad jag vill! Hörs snart


BÄST♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!