Svar på lite kommentarer, igeeen

din blogg är as rolig att läsa !!
hur kan du ha så långt och fint hår?
hur mkt tvättar du de och så??
Jag tvättar mitt hår varje dag och allt annat jag gör med det ligger under kategorin ”Skönhet”! 🙂
hihi,jag ÄLSKAR din blogg! 🙂
Men du jag har en fråga ,somjag gärna vill ha svar på : måsste håret vara fuktigt för att man ska kunna göra den där frisyren med flätorna ?
för mitt blev itne alls lika bra som ditt ;(
Nej mitt hår var supertorrt! Hade inte ens tvättat det den dagen. Det var flera som skrev att deras hår inte blev som mitt.. konstigt! Mitt tips är att låta flätorna vara i lite längre och sedan fixa till lite igenom att böja lite med en plattång när det är utsläppt!

Hej fanny! jag undrar om du vet något tips som gör så att blir glad om man t.ex. har förlorat en cup i fotboll? tacksam för svar!
kram hanna
Haha mja, det där med just fotbollscuper är ju inte riktigt min grej.. (hör Johanna och Ylva skratta). Men tips på att bli glad har jag! När jag är ledsen brukar jag faktiskt blogga.. Ni läsare är så gulliga och gör mig alltid glad! Annars kan man stänga av all kontakt med världen: mobil, dator osv och lägga sig i sängen med en mysig tidning och en kopp varm choklad kanske? Eller vara med vännerna, då känns det alltid bättre. Eller så kan du skriva en lista med massa bra saker och bara skita i allt det dåliga! Hoppas något kan funka 🙂
vilken eyeliner använder du ? haha 😀
Jag har inte använt eyeliner på över en månad och har den inte heller på bilden du kommenterade men när jag hade det förut använde jag Make Up Stores Geleyeliner.
varför har du börjat med mittbena? 🙂
Tyckte det var kul med lite variation!
Åh, jag vore så himla glad om du kunde svara på vart du köpt den svart/vit randiga tröjan näst längst åt höger? 🙂 Tack på förhand!
Den är köpt i en Miss Sixtybutik utomlands för mååånga herrans år sedan! Och den är blå och vit egentligen! 🙂

Hej Fanny! Din blogg är verkligen jättefin och något som jag så länge försökt fixa till min blogg är ett sånt bildspel du har i din menyrad. Du skulle inte vilja förklara det för mig? Hittar det nämligen inte på någon annan sida. :S
Tacksam för svar!
/Linn
Ärligt talat så har jag ingen aning.. haha. Fredric fixade mitt så du kan ju försöka fråga i hans blogg när han startar den igen vilket lär bli i dagarna när han får tillbaka sin dator! 🙂
Hellu fanny! jag måste säga att jag tycker din blogg är grymt bra, men jag har en fråga till dig.
du brukar kolla på one tree hill, om jag har förstått rätt & jag undrar hur många säsonger det finns & isf om du vet vart man kan få tag i dom absolut sista? :))
Hm, här har jag inte stenkoll. Är helt besatt av de första fyra säsongerna men sedan tycker jag att det förstördes lite. Jag vet iallafall att dom är inne på sjunde säsongen nu och man kan köpa fram till sjätte! Jag brukar köpa på CDON.com, billigast och bäst!
va på en Urban butik idag men det var ingen rea där! :S lr.. inte mkt iaf! Vart låg den Urban du gick till? 🙂
Oj, ska jag vara ärlig så trodde jag bara att det fanns en Urban Outfitters! Haha. Jag var på den som ligger på Östermalm vis Stureplan!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • nu i mitt hår så har jag snebena men jag tycker det är snyggt att ha mittbena som du har men du har ju lika mycket hår på samma sida, eller det är klippt så men liksom om jag skulle ha mittbena så åker bara håret fram för att håret är itne vant med mittbena, vad kan jag göra?

  `Ronja 2010-01-26 15:30:04
  Svara
 • Den randiga tröjan, vart har du köpt den?
  Kramar

  Motorcykeltjejen 2010-01-26 15:06:47 http://nakenhunden.blogg.se/
  Svara
 • då kommer en fråga till 😉
  jag läste att du skrev att det nästan tog ett år för dig att komma över din förra kille och att du mådde dåligt under den tiden och sådär.
  har du något tips på hur man kan göra det lättare?
  det har snart tagit ett år för mig och det är precis som du skrev, "det gör ont i hjätat" att det inte bara är så man skriver, för det känns verkligen som att hela hjärtat vred och skrynklade ihop sig till en liten klump.

  2010-01-25 22:00:28
  Svara
 • Hehehehe, skönt att du kommer ihåg oss Fampe. Väntar på ett hyllningsinlägg till mig och Jorris 😉

  BB 2010-01-25 21:21:08
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!