"Jag har väntat och väntat, men det kommer inget!"

Lär er av mina misstag. Gör dem inte själva, det är väldigt onödigt.

Med andra ord, håll inte på och byta väska, utan håll dig till en! Jag kom nämligen iväg till skolan idag utan plånbok som innehåller SL-kort, Matkortet och pengar. Det sög ju mår jag säga. Men det löste sig ganska bra när Frida fick leka min mamma och lägga ut åt mig och Elina hade ett extra SL-kort! Nu kommer jag vara supernoga i fortsättningen!

Jag ska ta det lungt idag. Blir helt slut efter heldagarna och orkar inte sätta mig och plugga nu. Dessutom så gjorde jag min samhällsläxa idag på rasten och det var duktigt tycker jag. Så ikväll blir det bloggning, kanske lite tidningsläsning och så ska jag skriva ett brev till min lilla sötkusin! Hon skickade några brev till mig i December men jag har aldrig haft tid att svara och nu fick jag ett lite argt brev idag! Haha. ”Varför svarar du inte, jag har väntat och väntat men det kommer inget!” Hahaha, den där tjejen är en miniverion av mig. Jag svär på att hon kommer bli exakt som mig när hon blir stor! Nej nu måste jag tina upp mina händer!


Mini-Fanny, även kallad Kajsis!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!