Ludd

Nu är det nattitime! Mina heldagar är ju flyttade från fredagar till måndagar så jag börjar tidigt imorgon även fast jag går eftermiddag. 9-5, tagga! Aja, måndag är iallafall bättre än fredag, fast alla andra dagar hade ju fortfarande varit bättre… Dessutom har jag fortfarande inte riktigt släppt det här med att Fredrics klass bytt tider så att vi nu går olika, bajs. Det är verkligen superjobbigt.

Hur som helst, är ganska taggad inför skolan faktiskt! Inte så mycket för att sitta på lektionerna men att umgås lite och kanske få något roligt arbete (knappast, det tror du inte ens på själv Fanny.). Annars har det varit en bra dag, fick läsarrekord för länge sedan och är nu närmare 900 än 800! Feels great. Men jag måste säga att ni är väldigt tysta för att vara så många! Dvs få kommentarer. Tråkmånsar! Natti!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • din blogg är as rolig att läsa !!
  hur kan du ha så långt och fint hår?
  hur mkt tvättar du de och så??
  🙂

  hanna 2010-01-25 16:50:19
  Svara
 • hihi,jag ÄLSKAR din blogg! 🙂
  Men du jag har en fråga ,somjag gärna vill ha svar på : måsste håret vara fuktigt för att man ska kunna göra den där frisyren med flätorna ?
  för mitt blev itne alls lika bra som ditt ;(

  2010-01-25 16:33:52
  Svara
 • Jag är helt beroende av din blogg det är det första jag gör på morgonen och det sista jag gör på kvällen.
  Jag önskar du kunde ge lite mer tips om smink och sådant.Har precis börjat bry mig om sådant för jag vägde 100kg och då brydde jag mig inte men nu väger jag 70kg och börjar känna mig bekväm i mig själv. Det är tack vare dig som jag har gått ner i vikt för jag tycker din kläder är så snygga på dina bilder och dom passar inte riktigt en person så stor, så tack så jätte mycket.

  frida 2010-01-25 12:10:14
  Svara
 • Förlåt ? 😉

  m 2010-01-25 07:24:18
  Svara
 • jag är minsann inte tråkig! 😀

  jennie 2010-01-24 23:46:13 http://jjenniess.blogg.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!