Klassiskt godmorgon

Good morning!

Nu är jag på strålande humör! Jag vet inte riktigt varför, men jag tror att det här kommer att bli en riktigt bra dag. Som jag skrev igår har jag ingenting alls på schemat så jag ska snart väcka Fredric som ligger och sover i sängen och dra ut honom på en promenad! Kanske kameran kan få hänga med också. Sedan får vi se vad jag mer ska hitta på…

Sånna här inlägg är egentligen fruktansvärt onödiga då de inte säger någonting, ändå så skriver jag alltid dem. Ett precis när jag vaknar, och ett innan jag lägger mig. Men men, jag antar att jag gillar att hälsa godmorgon och godnatt! På tal om ingenting att göra, idag saknar jag sommaren något fruktansvärt. Och då menar jag fruktansvärt! De fina miljöerna, ledigheten, värmen, jordgubbarna, brännan, västkusten och friheten. Åh vad jag vill ha sommar nu. Det är ju faktiskt bara 4,5 månader kvar! Wiee… Det var väl tröstande? Suck, jag vill ha sommarklänningar och bränna nu…


Mimms och jag, sommaren 2008

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!