Jag kan ta det mesta, men…

Jag kan ta mycket av vad ni skriver. Ni får kritisera mitt utseende, mitt hår, min hy, mina åsikter, min kropp, mina val och mina känslor. Jag kan ta det mesta som ni väljer att skriva i mitt kommentarsfält och skicka till mig. Det är en stor majoritet av supergulliga kommentarer som lyser upp varje dag för mig, men de andra, mindre gulliga kommentarerna finns fortfarande kvar och det har jag inga problem med. Det är sånt man får ta när man har en blogg och jag har skinn på näsan, det har jag alltid haft. Men något jag inte klarar av, är när folk tror saker om mig som inte stämmer.

Det har alltid frustrerat mig något fruktansvärt och det gör mig ledsen. Det har väl mest varit rykten och sånt som fått mig att känna så. När alla går runt och tror att man har gjort någonting man inte har gjort. Folk tycker illa om en, för någonting man inte har gjort. Det klarar jag inte riktigt av. Jag står för vem jag är och jag står för vad jag gör. Helhjärtat. Om någon väljer att kritisera mig för någonting jag gjort så är det okej, det är upp till personen och jag kan inte göra så mycket åt det. Men när någon kritiserar mig för någonting jag inte har gjort, då blir jag ledsen.

Jag är ledsen. Jag fick en kommentar för ett tag sedan från en person som skrev att det märktes att jag hittat en annan tjejs blogg, och att jag tog hennes material. Det gjorde mig ledsen. Inte bara för att jag inte har en aning om vem den här tjejen är och jag aldrig har besökt hennes blogg, utan för att det handlade om just mitt material. Det är någonting som jag är väldigt stolt med över mig själv. Mina idéer och att jag kan frå inspiration ifrån ingenstans. Jag måste inte sitta och tänka och leta runt för att komma på ett bra inlägg till min blogg, allt bara hoppar upp i huvudet på mig och det är jag stolt över. Det är någonting som jag tycker mycket om med mig själv. Det gäller inte bara bloggen utan allt, jag får alltid en massa bra idéer.

Egentligen en ganska liten grej som jag gjorde stor nu. Men jag blev ledsen, för mitt material är mitt. Och jag tycker inte om personer som tar mitt material eller de som jag ser tar från andra. Och då när någon annan anklagade mig för liknande, så fick jag tillbaka de gamla känslorna som jag sluppit ett tag nu. Dock så tänker jag säga ifrån den här gången. Jag vägrar låta folk tro saker om mig som inte stämmer. Både på gott och ont.

Now you know 😉 Lite djupt inlägg såhär mitt i natten, men någonstans måste ju allt ta vägen! Hehe..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Strunta i den kommentaren, jag läste den själv och blev upprörd! Utan att känna dig, vet jag att det är ditt material att det du skriver från hjärtat och att de är ditt eget. Fortsätt som du gör, för du är grym! Förmodligen är den personen bara svag och avundsjuk och vill därför försöka såra dig så att du kommer till samma nivå som personen som i fråga skrev kommentaren.
  <3

  F 2010-01-24 18:51:58 http://fredrikarothoff.webblogg.se/
  Svara
 • btw, så är du sjukt söt och snygg öxå! 😀

  2010-01-24 18:01:38
  Svara
 • Skit i vad alla säger, de måste klaga på andra för att de själva känner sig misslyckade. Svensk avundsjuka är vad det är. Och who cares om en blogg råkar se ut och låta som en annans? Vafan spelar det för roll, finns det nån oskriven lag lr? Fortsätt i samma stil Fanny, det är det som gör din blogg så intressant!

  Josefine 2010-01-24 18:00:50
  Svara
 • Din blogg är sjuuuuuukt bra! (:
  seriöst, jag älskar den!

  innan gillade jag inte alls bloggar, men så hittade jag din när jag var ute på youtube, och nu bara älskar jag läsa din! ((:

  Sandra 2010-01-24 18:00:18
  Svara
 • Du är bäst Fanny! Älskar din blogg!!!!!

  2010-01-24 15:15:01
  Svara
 • Älskar din blogg Fanny!!

  Annie 2010-01-24 13:13:27
  Svara
 • fanny jag och många andra inspereras av din blogg just för att det märks att du är egen av dig! du är så himla grym!

  sonja 2010-01-24 11:41:57
  Svara
 • Det är så onödigt elakt bara att skriva så.
  Jag har precis börjat läsa dig och… Det märks så ootroligt mycket att det är just DU som skriver. (:

  Och p.s Snygg är du med. (:

  Fismaja 2010-01-24 11:08:00 http://fismaja.blogg.se/
  Svara
 • Den kommentaren var sjukt onödig, folk har inget liv nu för tiden! Förstår att du blir upprörd.

  Förresten äter du sjukt mycket vitaminer, eller har du bara extremt bra hårväxt? Ditt hår är alltid så långt och fint!

  nattis 2010-01-24 08:57:04 http://snatalie.blogg.se/
  Svara
 • Älskar din blogg Fanny! det vet du och du förtjänar alla komplimanger i världen! du är helt enkelt den bästa tjejen på denna jord 🙂

  Johan 2010-01-24 02:26:42
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!