En söndag i rörelse

Hejsan! Nu är jag hemma igen. Fick dra lite hastigt och lustigt hemifrån. Först åkte vi till mässan och kollade igenom snabbt, pappa hade nämligen glömt någonting där igår. Sedan åkte vi till Odenplan och åt på min favoritrestaurang Kina Muren. Mumsi! Sedan åkte vi vidare till Söderhallarna för att se Avatar. Min åsikt om den filmen kommer en annan dag för nu ska jag slänga in lite bilder och andra inlägg, hejhopp!
3 bilder från Mässan! Ascoolt. Funderar på att följa med nästa gång!


Sedan åt vi på min favoritrestaurang, Kina Muren! Jag åt kyckling, sushi och nudlar!


Pappa och Fredric! Haha


Jag, Jonatan och Mamma!


Innan bion!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!