Dagens tips; Om du har fet hy

Det här är nog ett av mina bästa tips skulle jag tro, eftersom att det är fantastiskt!

Har du fet hy? Börjar ditt ansikte alltid bli blankt efter ett tag? Använd Ice Cream Time från Make Up Store! Krämen är fantastisk och tar bort alla onödiga fetter och bidrar med de bra. Med andra ord så torkar den inte ut huden och är fantastisk även för dem med torr hud! Det är med andra ord faktiskt en kräm som passar alla hudtyper men jag rekomenderar den framförallt till de med fet hy då det inte finns många krämer som har samma egenskaper som den här, medans det finns 100 feta krämer för de med torr hy. Jag har använt den konstant i ett år nu men nu tog den nydligen slut, men jag ska köpa en ny så fort jag kan! Oslagbar.

Kostar: 385:-

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!