01.40 – Lördag är över

Nej nu drar klockan iväg och jag är trööött. Filmen var lika bra som alla andra tusen gånger jag sett den! Haha. Imorgon har jag inga speciella planer. Inget plugg, inga måsten. Har inte ens ett rum som behöver städas! För ovanlighetens skull.. får se vad jag ska underhålla mig själv men och självklart blir ni uppdaterade. Puss och godnatt på er sötisar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hellu fanny! jag måste säga att jag tycker din blogg är grymt bra, men jag har en fråga till dig.
  du brukar kolla på one tree hill, om jag har förstått rätt & jag undrar hur många säsonger det finns & isf om du vet vart man kan få tag i dom absolut sista? :))

  mandy 2010-01-24 10:23:34
  Svara
 • Jag tyckte att du hade bloggat lite men när jag räknade alla lördagens inlägg så vart det hela 9 stycken!! Du är bäst på att blogga!! <33

  Lovisa! <3 2010-01-24 10:16:28
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!