More than I need

Sådärja, hemma igen.

Jag skulle köpa ringar, en herrskjorta och en svart bh. Det var vad jag skulle köpa. Men den kom jag in på Urban Outfitters (vet inte hur jag hamnade där, hrm) och då var det rea! Vad gör man liksom? Walk away är inte ens ett alternativ. Hittade väl runt fem grejer som passade perfekt och som jag ville ha men samvetet stack till och jag drog ner det till två tröjor och ett halsband! Duktig jag. Sedan hittade jag det andra också och nu är vi hemma igen. Vi köpte lite naturgodis och vanligt godis på ICA innan vi gick upp till huset så det blir nog myskväll ikväll!


Lite problemas med skorna?


Påväg ner till pendeln


Urbaaaaaan


På pendeln 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • va på en Urban butik idag men det var ingen rea där! :S lr.. inte mkt iaf! Vart låg den Urban du gick till? 🙂

    lisa 2010-01-23 21:45:24
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!