Just a text

Hej hopp!

Kom hem för ett tag sedan, har suttit här och latat mig. Det var skönt att komma iväg på någonting idag och att träffa alla igen! Det enda jobbiga idag var samhällskunskapen. Det går inte att beskriva hur fruktansvärt jäkla trött jag var! Det var verkligen helt sjukt. Satt och KUNDE VERKLIGEN INTE hålla mina ögon öppna! Alltså det var heeelt sjukt. Jag kämpade för mitt liv där men jag kunde inte hålla mig vaken! Sedan fick vi en kvarts rast och jag slängde mig ner på bänken och somnade bums, vaknade inte ens när dom försökte prata med mig! Sedan var jag lika trött resten av lektionen, men sen försvann det. På något konstigt sätt. För på varken Mentala träningen eller geografin var jag trött alls? Aja.

Nu känns det som måndag eftersom att det är min första skoldag på två veckor och vi dessutom slutar tidigt. Brukar alltid komma hem typ 6 på fredagar så jag blir helt överlycklig varje gång jag kommer på att det är fredag! Haha. Eller, det var ju första dagen på 6 veckor egentligen, men jag har varit borta två veckor när det har varit skola om man säger så! Nu ska jag ner och skicka in mitt hälsoarbete, sen får vi se vad jag kan hitta på!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!