Städkungen – That's me!

Sådärja! Nu har jag plockat undan, vikt, bäddat rent, diskat, burit, sorterat, slängt och hängt upp! Så mitt rum är superduper fint och jag är mycket glad. Dessutom så är mamma och pappa på IKEA och jag hoppas att dom hittat någonting till mig där! Dom skulle iallafall köpa fler lådor till min garderob. Sedan hoppas jag i hemlighet på en helkroppsspegel (kommer aldrig ske) då jag har väntat ett halvår på min nu. Den är nämligen kvar i huset i Falun och jag börjar ge upp hoppet om att få den hit. Förstår dock inte riktigt hur jag klarat mig ett halvår utan helkroppsspeget. Förut hade jag inte överlevt 10 minuter..! Haha.

Nu ska jag försöka ta tag i ett litet hörn i min garderob där allt som inte har någon plats står. Men vad gör man av locktänger, julklappsinslagningsgrejerna och allt dedär? Hittade dessutom en låda full med smink som jag helt glömt bort! Dock är innehållet där nu hälften damm så jag lär sätta mig och gå igenom den noga. Ska nog ge bort det jag inte behöver till småkusinerna!


Det här har jag gjort!


Och nu ska jag ta tag i det här..

Är det någon som har ett tips på hur man bäst förvarar lock och plattänger? Mina hamnar liksom i ett trassel på golvet…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Jag rullar bara sladden runt dem, sen stoppar jag dem i en plastlåda jag har i garderoben. Då trasslar de inte ihop sig 🙂

  Nathalie 2010-01-21 20:25:40
  Svara
 • Jag lägger min plattång, hårtork, kammar/borstar och hårklämmor i en korg som jag lägger bredvid min soffa där jag sitter och plattar/torkar håret 🙂

  Diana 2010-01-21 20:02:15 http://believe.devote.se
  Svara
 • Köp en korg och ha dom där i, bara att slänga i och det ser ändå städat ut.
  Funkar för mig iaf.

  Tatsiana 2010-01-21 19:57:54 http://tatsiananestserava.blogg.se/
  Svara
 • jag har! 🙂

  2010-01-21 18:08:48 http://kraftsamira.blogg.se/
  Svara
 • borra upp två sånnadär stora krokar och häng över dom där, jag har så och det är rioktigt bra! dom ligger inte ivägen oså:D

  elina 2010-01-21 16:13:14 http://elinawikman.blogg.se/
  Svara
 • du kan hänga upp lock och platttänger på krokar 🙂

  Anna 2010-01-21 16:06:41
  Svara
 • När flyttade du från Falun? :p

  nathalie 2010-01-21 15:37:07
  Svara
 • när dom är svala rulla bara runt sladden och lägg dom i någon hylla eller något 🙂

  hanna 2010-01-21 15:27:48
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!