Paint the silenceDont leave me to pick up on your questions, not even a day. It’s alright to finish up your sentence, you talk all the same. Pain comes in stages if we don’t make it. Nothing changes. Paint the silence.


Nej hörreni. Jag ska till skolan idag! Vi har inte fått något svar på testerna men jag känner mig frisk i magen och orkar inte sitta hemma en dag till! Dessutom så har våran idrott blivit flyttad ifrån fredagar till måndagar och det betyder att jag inte längre går heldagar på fredagar! Så jag måste bara gå dit för att uppleva den underbara känslan av att sluta halv 1 en fredag. Haha. Så alltså så måste jag lägga mig om ett tag då jag ska upp halv 6 imorgonbitti. Vi hörs när ni hörs, pussen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!