Förhoppningsvis sista sjukdagen!

Hey guys

Ännu en sjuknatt avklarad. Usch, det är verkligen hemskt att sova när man är sjuk. Kan inte andas, hostar, snorar, vaknar, huvudvärk osv. Men nu är jag iallafall vaken och mätt! Det är idag vi troligtvis ska få veta resultatet på testerna och förhoppningsvis så är det ingenting och då kan jag gå till skolan imorgon! Måste faktiskt säga att jag nästan längtar, men det kommer jag slå mig själv i huvudet för att jag tyckte om några veckor. Haha.

Så, idag ska jag läsa igenom hela min Idrott och hälsainlämning och skicka in den, och sedan faktiskt städa. Jag säger att jag ska göra det varje dag men det sker liksom aldrig ändå! Hahaha. Det värsta är att det verkligen inte är mycket. Det är bara någon tröja på golvet, någon tidning osv. Går på 10 minuter om man bara bestämmer sig för att göra det och gud vad allt känns bättre efteråt.


Gammalt,

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!