Svar på 5 snabba

Brukar du handla på ICA i Norrviken? =D
Ja det brukar jag! Var där senast igår. Deras godis är underbart, haha!
Jag verkligen gillar din blogg för den är verkligen inte som alla andra ! man tröttnar alrdig, Har du några tips för den som har en tunn plånbok skulle vara kul om du la in ett inlägg om plagg,smink och skönhets produkter som är bra för plånboken ! 🙂 Tack på förhand!
Jag tycker om att få mycket för mina pengar, så jag köper nästan bara budgetgrejer! Så kolla bland kategorierna Skönhet, Shopping, Klader | Accesoarer | Skor och Lyx/budget. Annars så rasar det in sånna inlägg hela tiden! 🙂
hur träffades du och fredric? 🙂

Det står in i minsta detalj här!
vad är det för märke på din rosa kamera, och hur mycket kostade den?
kram ! 🙂 <33
Det är SONY och när jag köpte den kostade den 2000:-!
äre sant att du hållt på/strulat med gustav saxvall, joakim rissveds och jimmy nordström?
din blogg är grym! <3333

Haha men gud, trodde det var slut med sånna här frågor.. aja! Yes, det är sant 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!