18.55 – Klar med både läxan och inlämningen!

Phu! Satt 4 timmar på den där stolen utan att röra mig ur fläcken. Men nu gjorde jag iallafall klart både min läxa och min inlämning! Är riktigt stolt över mig själv. Det måste vara all lovenergi som visade sig. Eller kanske så var det det att jag börjat bli fruktansvärt uttråkad här hemma och var rent överlycklig över att faktiskt ha någonting att göra? Aja, hur som helst så var det skönt att skriva arbete. Kändes som att jag kom liiite längre i livet, haha.

Snart kommer Fredric hit! Vi får se vad vi hittar på, men roligt ska det vara! Och självklart ska jag slänga in några inlägg också 🙂 Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!